Cu ce ne ocupam

Suntem un service auto istoric infiintat in anul 2002. Prin experienta pe care o are personalul service-ului am progresat la nivelul actual, dar ne place sa spunem ca suntem o comunitate de oameni pasionati de masini, nu doar simpli angajati.
Este treaba noastra sa ne asiguram ca oamenii se bucura din plin de masinile lor!
Serviciile noastre includ mecanica, reparatii si intretinere-toate marcile, repratii motor, reparatii frana, reparatii directie-suspensie, reglaje directie, reparatii transmisie, electricitate auto, diagnoza, clima-service, piese de schimmb si accesorii, remorcare-depanare, tinichigerie-vopsitorie si montaj parbrize. De la revizii si lucrari de intretinere periodica, pana la suspensii, articulatii si motoare. Facem in asa fel incat oamenii care apeleaza la noi sa se poata simti in siguranta cu masinile lor.

service auto craiova
service auto craiova

De-a lungul timpului ne-am dat seama ca e mult mai greu de unul singur si mult mai usor si mai distractiv in echipa. Venim din background-uri total diferite, din vremuri diferite si avem hobby-uri diferite, dar impartim aceeasi pasiune: masinile.

De-a lungul timpului ne-am dat seama ca e mult mai greu de unul singur si mult mai usor si mai distractiv in echipa. Venim din background-uri total diferite, din vremuri diferite si avem hobby-uri diferite. Dar totusi impartasim aceeasi pasiune: masinile. Ne place sa facem lucrurile ca la carte si chiar putin mai bine de atat.

service auto craiova