Electricitate auto

Cand este nevoie de un service pentru reparatii electrica auto?

“Electrica auto” se refera la toate componentele antrenate de curent electric ale unui autovehicul. Sistemul electric al autoturismelor este format din:

  • instalatia de alimentare (baterie, acumulator, alternator);
  • consumatori (instalatia de pornire, instalatia de iluminare si semnalizare, instalatia de aer conditionat, instalatia de incalzire, sistemul audio etc);
    • instalatie de distributie si anexe (contactul la cheie, intrerupatoare, comutatoare, sigurante etc).

Oricare dintre acele elemente de electrica auto pot prezenta anomalii la un moment dat. Echipa noastra de specialisti in electrica auto poate repara orice defectiune a sistemului electric al autoturismului tau.

Ce putem face pentru masina ta, pentru partea de electrica auto?

In primul rand, ne ocupam de diagnosticare acolo unde este cazul: se poate intampla ca posesorul masinii sa nu stie ce anume este stricat la autovehiculul respectiv, insa tehnicienii nostri specializati in electrica auto vor detecta imediat componenta deteriorata.
Dupa caz, elementul respectiv va fi reparat sau inlocuit, insa fiecare schimbare privind electrica auto va fi facuta in urma consultarii clientului.

In al doilea rand, trebuie sa stii ca electrica auto este un domeniu complex care cuprinde reparatii ale pieselor electrice.