Reparatii transmisie

De ce Sec Auto Service Craiova

Dispunem de personal calificat pentru astfel de servicii in domeniul auto, de echipamente si aparatura tehnica profesionala de ultima generatie, dar si de experienta a peste doua decenii de activitate.
Sec Auto Service Craiova este un service autorizat de catre Registrul Auto Roman pentru seviciile de diagnoza si reparatii cutii automate. Serviciile pentru cutii automate implica servicii de diagnosticare, intretinere, reparatii cutii viteze automate si chiar schimbarea cutiilor de viteze.
Pentru toate serviciile prestate dispunem de cele mai moderne echipamente si aparatura tehnica astfel incat sa oferim rapiditate si promptitudine oricarui sofer care alege sa treaca pragul service-ului nostru auto. Oferim garantie pentru toate piesele reconditionate sau inlocuite, dar in acelasi timp oferim garantia calitatii inclusiv pentru manopera efectuata in cadrul serviciilor de reparatii cutii automate.

Experienta in reparatii cutii automate

Detinem o experienta de peste 20 de ani in serviciile de reparatii cutii viteze automate pentru toate tipurile si marcile de autoturisme. Indiferent daca vorbim despre brand-uri de autoturisme din S.U.A., Germania, Japonia, Italia sau Franta, experienta acumulata in acesti ani ne permite sa identificam cele mai rapide si eficiente solutii in rezolvarea defectiunilor la cutiile automate de viteze.

Mecanici specializati in cutii automate

Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate intreaga echipa de mecanici a urmat cursuri de instruire si de specializare in cutii automate in tari din vestul Europei. Putem spune ca soferii care apeleaza la noi vor beneficia de cele mai moderne abordari in reparatiile cutiilor automate de viteze.

Promptitudinea serviciilor

Din dorinta de a repune la drum orice sofer care apeleaza la service-ul nostru auto, oferim servicii de diagnoza profesionale.

Calitate garantata

Autorizarea si acreditarea Registrului Auto Roman, dar si numerosii soferi care apeleaza de ani de zile la serviciile noastre reprezinta cea mai buna carte de vizita atunci cand vorbim despre garantia calitatii pentru intreaga gama de servicii oferite pentru cutii automate.

Dotari de ultima generatie

Pentru cea mai mare eficienta si calitate de top in reparatii cutii automate am investit in dotarea service-ului auto cu echipamente si aparatura tehnica de ultima generatie. Echipamentele si aparatura tehnica ne ajuta sa efectuam diagnoza corect pentru a identifica exact problema cutiei de viteze si pentru a rezolva ulterior cu rapiditate orice defectiune.