Tinichigerie – Vopsitorie

 

🥇 In tinichigerie si vopsitorie auto Craiova, la noi oamenii sunt secretul succesului. Noi echipa Sec Auto Service Craiova ne mandrim cu echipa noastra de vopsitori profesionisti, ce folosesc cu mare iscusinta echipamentele de ultima generatie si materialele de cea mai buna calitate toate acestea pentru ca dumneavoastra clientul nostru sa fiti foarte multumit de rezultatul muncii noastre.

Efectuam servicii de tinichigerie auto de mare finete cu utilaje profesionale de ultima generatie, dupa ultimele norme europene, precum masa de redresat si centrat caroserii, sudura in puncte. Investim continuu in instruirea personalului nostru pentru a mentine un nivel ridicat al calitatii serviciilor prestate.

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu dotat corespunzator, cu mijloace tehnice corespunzatoare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta a autoturismului.Este evitata folosirea sudurii cu autogaz, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului.

Solutia aleasa de noi este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (masa de redresat si centrat caroserii). In locurile in care sudura este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in puncte, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea operatiunilor de tinichigerie, atelierul nostru este dotat cu echipamente corespunzatoare.

Vopsitorie Auto

Dispunem de cabine pentru vopsire si coacere corespunzatoare vopsirii autoturismelor si SUV-urilor, prevazute cu sisteme de ventilatie si incalzire a aerului si sunt adaptate standardelor CE.